VASKERI

Skal du vaske tøj...

For beboere i AB Trekanten, har vi et fælles vaskeri der betjenes med brik, eller en app på din telefon. Vaskeriet drives/vedligeholdes af Miele.

Reservation af vaskemaskiner kan også foretages via Mieles hjemmeside www.MieleLogic.com . Der er to tørrerum i kælderen der kan benyttes hvis man ikke bruger tørretumbler.

Har du reserveret en maskine og ikke har taget den i brug inden for 15 min. inde i din reservations tid, bortfalder din reservation og en anden kan tage maskinen i brug.

Er du ny beboer i ejendommen og overtager en vaskebrik fra tidligere beboer, skal du sende en mail til administrator, swe@swe.dk med ønske om at få tilsendt en kode til vaskebrik tilhørende din adresse og med angivelse af dit bolignummer. Du vil få tilsendt en aktiveringskode på mail fra swe.

Er du ny beboer i ejendommen og mangler både vaskebrik og kode, sendes en mail til administrator swe@swe.dk med ønske om at få tilsendt kode og vaskebrik. Angiv din adresse og dit bolignummer. Du vil få tilsendt en aktiveringskode på mail fra swe og modtage en vaskebrik i din postkasse. Vaskebrikken koster 305 kr. og opkræves af administrator.

Fraflytter du ejendommen eller skifter til en anden bolig i ejendommen og har du en vaskebrik, skal du sende en mail til administrator swe@swe.dk og bede om at få brikken lukket. Vaskebrikken overdrages til ny beboer.

Vaskepriser er:

17 kr. pr. vask

5 kr. for 10 minutters tørretid

Rullen er gratis

Vaskemaskinerne er tilsluttet sæbedoseringsanlæg – du skal derfor ikke tilsætte sæbe til din vask, men vælge hvid vask eller kulørt vask på betjeningspanelet.

Sæben er allergivenlig og velegnet til både uld og silke

Er der tekniske problemer med maskinerne, kan Miele kontaktes direkte på Miele.elektronik@miele.dk eller telefon 43271510 – tast 2 – tast 3
Kom godt i gang med MieleLogic app

Se og download pdf herunder og få mere information/vejledning om app.