VASKERI

Skal du vaske tøj...

For beboere i AB Trekanten har vi pengeløst fællesvaskeri i Kleinsgade 3, med et vaskerum og to tørrerum.

Det er tilladt at benytte vaskeriet fra kl. 7 til kl. 21 alle ugens dage.

Vaskemaskinerne kan reserveres fra følgende tidspunkter af 2 timers varighed:

7:00, 9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 og 19:00.

Reservation kan ske med brik direkte på maskinerne, eller fra din pc med brugernavn og adgangskode via Mieles hjemmeside: http://www.MieleLogic.com

Husk at annullere dine reservationer hvis du bliver forhindret i at benytte dem,  det koster 5 kr. hvis du ikke benytter din reservation.

Er du ny beboer i ejendommen og overtager en vaskebrik fra tidligere beboer, skal du sende en mail til administrator, swe@swe.dk med ønske om at få tilsendt kode til vaskebrik tilhørende din adresse og med angivelse af dit bolignummer. Du vil få tilsendt en aktiveringskode på mail fra swe.

Er du ny beboer i ejendommen og mangler både vaskebrik og kode, sendes mail til administrator swe@swe med ønske om at få tilsendt kode og vaskebrik. Angiv din adresse og dit bolignummer: Du vil få tilsendt en aktiveringskode på mail fra swe og modtage en vaskebrik i din postkasse. Vaskebrikken koster 305 kr. og opkræves af administrator.

 Fraflytter du ejendommen, eller skifter til en anden bolig i ejendommen og har du en vaskebrik, skal du sende mail til administrator swe@swe.dk, og bede om at få brikken lukket. Vaskebrikken overdrages til ny beboer.Vaskepriser er:

15 kr. pr. vask

5,00 kr. for 10 minutters tørretid

Rullen er gratis